Тази сабота ли се събирате каде и кога(в колко часа)??
Известие
Collapse
No announcement yet.
Среща на ГТВ от форума
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщениеТази сабота ли се събирате каде и кога(в колко часа)??sigpic
GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
Lulin Group Ltd.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщениеМмммм.... колега нищо не сме се разбирали за срещата ...Как нищо не сме се разбрали? Срещата е в събота от 18ч.
RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеДа, тази събота е работна, по тази причина (а и някои други), не знам дали ще мога да присъствам.мдам, на мене хич не ми се работче в събота...ама ко да се прави...
Влюбена в Alfa Romeo GTV
GTV- психопатска кола само за психопати!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщениеКак нищо не сме се разбрали? Срещата е в събота от 18ч.
sigpic
Lulin Group Ltd.
Comment
-
Аз мисля че доиде време да си направим една НАЦИОНАЛНА среща както колегите от със 155-ците ...
Даите мненията си за град и дата - според мен ще е яко да се съберем и мисля че този месец е най подходящ за това ...sigpic
Lulin Group Ltd.
Comment
-
Не знам какво да кажа аз..хем съм ЗА.. хем си спомням как всички бяха ЗА и после се събрахме 15 човека, от които с ГТВ/Спайдер бяхме само трима...Аз, Сашо (Лисан) и момчето което се върна от Испания......трагедия...другите ги викнахме от софийската група, която се виждаме на Пипълс...беше ни супер, но ГТВ хората го "вътрихме" Сашо...
Няма да Ви казвам колко неща беше подготвил Само...сумати килограми пържоли подготвил..маринати от предишния ден, кегове бира, картофи, салати с килограми, пиене, безалкохолни.....многоооо... остави, че финансово пое ВСИЧКО той, ами беше крайно несериозно така да го подведеме, при условие, че всички бяха активни тука преди това и искаха тази среща...
Супер несериозно беше, а той се подготви 100% както обеща!!!
Ако изобщо има сбирка някъде е редно да го черпим Сашо до забрава просто....Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
Comment